Ce trebuie sa verifici inainte de a pleca in vacanta?

asigurariSuntem in plina perioada a concediilor asa ca e normal sa te gandesti deja si tu la vacanta mult visata, departe de zgomotul orasului si de sedinte interminabile cu sefii. Inainte de a pleca la drum, pentru a fi in siguranta si a nu avea probleme trebuie sa te asiguri ca bifezi cateva verificari de rutina. In primul rand, daca plecati peste hotare trebuie sa aveti asigurari si pentru masina si pentru dvs., trebuie sa le verificati valabilitatea sau sa le incheiati cat mai rapid.

In al doilea rand, dupa ce ati determinat tipul de asigurari de care aveti nevoie este bine sa incepeti cautarile pentru polite mai ieftine in online, acolo unde, pe langa reducerile specifice puteti gasi foarte usor, in mai putin de trei minute, toate ofertele importante de la marile companii de pe piata de profil. Nu va mai deplasati pana la sediul companiei, nu mai stati sa asteptati sa fiti preluat de un broker, scapati de politele prea scumpe. Rezultatele returnate de calculatoarele online de rca reflecta toate tarifele actualizate al companiilor din bazele de date, fiecare interogare a serverului determinand un raspuns rapid de la fiecare firma de asigurari in parte.

Din mai multe oferte foarte bune o puteti alege atunci pe cea mai buna foarte simplu, urmand ca polita tiparita sa ajunga acasa la client in 24-48 de ore in functie de localitatea unde se afla. Se pot seta si remindere pe site-urile companiilor care pun la dispozitie calculatoare online, puteti sa fiti siguri ca reinnoiti polita la timp.

In al treilea rand, cand toate cele descrise sunt finalizate trebuie sa va asigurati ca va duceti intr-o unitate de cazare care merita, va trebui sa cititi recenzii si sa vorbiti cu cei care au mai fost acolo, sa va reconfirmati venirea pentru orice eventualitate. La final, nu va ramane decat sa faceti bagajele si sa plecati linistiti spre destinatie.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *