Fite de vedeta: Kristen Stewart da actoria pe regie si poezie

Dupa ce am admirat-o cu totii in franciza Twilight, superba actrita Kristen Stewart, careia ii merge destul de bine in aceasta perioada, s-a decis sa mai lase camerele de filmat, machiajele si reflectoarele orbitoare si sa se dedice unor pasiuni mai vechi: regia si poezia. Desi in doi ani a jucat si a castigat cat altii in 10 ani, Stewart nu se impaca cu ideea de a sta departe de hobby-urile sale. Vrea neaparat sa realizeze un scurtmetraj, sa scrie cat poate de mult, poezii, scenarii, si sa se relaxeze cum stia ea mai bine pentru a putea sa o ia din nou de la inceput pe platourile de filmare.

Cum teama de esec nu face parte din caracterul sau, Kristen este convinsa ca ceva, ceva va iesi din tot acest elan creativ de moment si vrea sa exploateze orice secunda cat mai eficient cu putinta. Nu e de mirare ca fericirea vine odata cu banii. In 2011 si 2012, conform Forbes, actrita a fost cea mai bine platita vedeta de la Hollywood, incasand nu mai putin de 34,5 milioane de dolari. A reusit sa o ajunga din urma doar Angelina Jolie. Se pare ca fata disperata dupa un vampir din franciza Twilight a convins publicul si l-a determinat sa urmareasca toate filmele in care a aparut actrita. „Camera de refugiu” si „Mesagerii” i-au completat lista de succese si conturile, compensand intr-un fel viata personala cam zdruncinata. Robert Pattison i-a fost iubit timp de mai bine de patru ani, insa Stewart, rebela si sigura pe sine, a recunoscut cu nonsalanta ca l-a inselat cu Rupert Sanders, regizorul „Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator”.

Nici viata sa nu a fost prea buna pana la un anumit punct. Cariera sa a inceput inca de la 9 ani cand a fost „recrutata” de un agent dupa ce a admirat-o intr-o sceneta pe cand era la colegiu. Cu mama secretara de platou si tatal regizor si producator de televiziune, Kristen nu avea cum sa nu urmeze o cariera in cinematografie. Desi a mers la scoala doar sapte ani, pana intr-a saptea si a continuat sa invete de una singura, ajutata uneori de un profesor, Kristen si-a consolidat un parcurs excelent si a obtinut totul pe puterile sale, fara prea mult ajutor.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *