Recicleaza hartia la un pret corect

reciclare-hartieProbabil unul dintre deseurile cele mai intalnite este hartia, cea pe care chiar fara sa ne dam seama o consumam in cel mai iresponsabil mod. O folosim la birou, o folosim la cumparaturi, cand primim pungi din hartie, o folosim odata cu copiii la caietele scolare, o folosim cand citim ziare si apoi le aruncam… In orice zi si in orice activitate hartia este de multe ori indispensabila. Iar faptul ca omenirea la nivel global o foloseste atat de intens fara sa se gandeasca macar o data la reciclare si, astfel, la refolosire, conduce la efecte dezastruoase fata de mediul inconjurator.

Copaci intregi vechi de sute de ani sunt taiati pentru a alimenta industria hartiei, sunt astfel defrisate zone importante, ale caror ecosisteme dispar treptat. Pe de alta parte, copacii vechi taiati pentru hartie nu mai pot proteja impotriva efectului de sera, iar acesta este un alt dezavantaj major pentru natura. Reciclarea hartiei ar insemna un avantaj urias si o mana de ajutor pe care oricare dintre noi ar putea-o da in mod responsabil protejarii naturii si salvarii planetei. Iata de ce Eco Remat acorda o importanta deosebita reciclarii deseurilor de hartie, avand o experienta in acest sens de peste 6 ani pe piata din Romania. Peste 4000 de tone de hartie i-au trecut in fiecare an prin maini, deseuri care au fost reciclate responsbail, astfel incat sa reintre in circuitul producerii de produse pe baza de hartie. Pretul pe care il ofera Eco Remat celor care au ca scop reciclarea de hartie este unul cat se poate de corect si care va fi comunicat fie telefonic fie prin intermediul contactului prin formularul de contact de pe site-ul companiei, www.ecoremat.ro.

Hartia ajunsa in circuitul reciclarii este separata pe categorii, este apoi dusa la o fabrica de reciclare, spalata cu apa si sapun pentru indepartarea tuturor urmelor, si prin tehnici speciale se creeza apoi diferite tipuri de hartie, se lasa la uscat si apoi este rulata pentru taiere si apoi trimisa spre vanzare.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *