Visele devin realitate

masini-de-vanzareAm crezut ca lumea mea va ramane mereu asa de mica cum a fost in copilarie. Cand am crescut insa viata m-a purtat prin toata lumea de parca asta mi-a fost menirea. Recunosc ca imi vine manusa si desi este tare obositor, mi se pare ca merita sa cunosti oameni si culturi diferite. Altfel te reduci la ceea ce poti sa vezi in fata ta in fiecare zi a vietii si te limitezi groaznic. Asadar am stabilit ca de plimbat, prin prisma muncii mele m-am plimbat in toata lumea insa trebuie sa recunosc ca nu am avut niciodata o masina a mea.

Curand am fost promovata si acum ma ocup doar de zona EMEA asa ca asta inseamna ca in mare calatoriile mele se reduc acum la calatorii prin Europa. E foarte misto mai ales ca nu am vazut inca toate tarile si as vrea sa ajung sa le vad. In aceasta idee si pentru ca am descoperit de curand ca imi place sa conduc, mi-am luat sufletul in dinti si am dat de permis si bine inteles l-am si luat. Doar nu credeai ca o persoana cu experienta internationala nu e in stare sa isi ia permisul, nu? Dupa asta a inceput cautarea masinii perfecte. Ei bine, cat se poate de aproape de perfectiune, caci se stie ca nu exista nimic perfect. Mai ales daca cauti masini de vanzare second hand. E un drum tare anevoios sa cauti masini de vanzare second hand in stare foarte buna de functionare si care te pot purta in siguranta odata cumparate prin toata Europa.

Cateodata cel mai bine este sa intrii pe site-uri cum este folosit.com, site-uri pe care gasesti masini de vanzare second hand la preturi mai bune datorita faptului ca acesti vanzatori sunt mai seriosi decat cei de la targurile de vanzari, etc. Este posibil sa ai bafta mai multa daca cauti pe folosit.com masini de vanzare second hand, deoarece eu am gasit o masina perfecta pentru mine acolo si sunt extraordinar de fericita in legatura cu asta.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *